Petro-Canada

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Læs mere om Petro-Canada

OILTECH har arbejdet sammen med Petro-Canada i mere end 20 år. Petro-Canada bruger deres specielle (HT) purity proces til at producere vandklare 99.9% rene baseolier, hvilket bevirker, at Petro-Canadas baseolie i modsætning til konventionelle baseolier ikke har urenheder, der forringer produkternes ydeevne.

Grundet renheden holder produkterne længere, forbliver i den rette viskositet længere og beskytter derfor udstyret længere. Det resulterer i følgende egenskaber:

Farve

HT baseolierne er klare og farveløse.

Kulstofaflejringer

HT baseolierne har en mindsket tendens til at danne kulstofaflejringer.

Termisk stabilitet

HT baseolierne har bedre modstandsevne overfor termisk nedbrydning end solvent raffinerede olier.

Oxidering

HT baseolierne er mættede kulbrinter, hvilket giver olierne en fremragende modstandsevne mod oxidering.

Viskositetsindeks

HT baseolierne har generelt et højere viskositets-indeks end normale solvent raffinerede olier. Dette betyder, at olien bliver mindre tynd ved høje temperaturer og mindre tyk ved lave temperaturer.

Fordampning

Baseoliens høje viskositetsindeks og forbedrede destillation resulterer i mindre fordampning, hvilket medfører lavere olieforbrug.

Biologisk nedbrydelighed

Produkterne har gennemgået flere test, der dokumenterer, at baseolierne ikke er giftige, ikke er miljøbelastende og kan genanvendes.

Høje LD 50 værdier

HT baseolien har på grund af dens renhed en meget lav LD50 værdi. Nogle af olierne er så rene, at de kan anvendes til produktion af kosmetik.

Lavt flydepunkt

HT baseolier indeholder næsten ingen voks, hvorfor deres flydeevne ved lave temperaturer er konventionelle olier overlegen.

Hurtig vandudskilning

På grund af den ekstremt lave polaritet udskiller HT olien sig betydeligt hurtigere og lettere fra vand end konventionelle olier.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 97 92 03 11 eller send en mail til oiltech@oiltech.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 97 92 03 11
oiltech@oiltech.dk