Skriv til os

Petro-Canada

Petro-Canada

Petro-Canada

OILTECH har arbejdet sammen med Petro-Canada i mere end 20 år. Petro-Canada bruger deres specielle (HT) purity proces til at producere vandklare 99.9% rene baseolier, hvilket bevirker, at Petro-Canadas baseolie i modsætning til konventionelle baseolier ikke har urenheder, der forringer produkternes ydeevne.

Grundet renheden holder produkterne længere, forbliver i den rette viskositet længere og beskytter derfor udstyret længere. Det resulterer i følgende egenskaber:

Farve
HT baseolierne er klare og farveløse.

Kulstofaflejringer
HT baseolierne har en mindsket tendens til at danne kulstofaflejringer.

Termisk stabilitet
HT baseolierne har bedre modstandsevne overfor termisk nedbrydning end solvent raffinerede olier.

Oxidering
HT baseolierne er mættede kulbrinter, hvilket giver olierne en fremragende modstandsevne mod oxidering.

Viskositetsindeks
HT baseolierne har generelt et højere viskositets-indeks end normale solvent raffinerede olier. Dette betyder, at olien bliver mindre tynd ved høje temperaturer og mindre tyk ved lave temperaturer.

Fordampning
Baseoliens høje viskositetsindeks og forbedrede destillation resulterer i mindre fordampning, hvilket medfører lavere olieforbrug.

Biologisk nedbrydelighed
Produkterne har gennemgået flere test, der dokumenterer, at baseolierne ikke er giftige, ikke er miljøbelastende og kan genanvendes.

Høje LD 50 værdier
HT baseolien har på grund af dens renhed en meget lav LD50 værdi. Nogle af olierne er så rene, at de kan anvendes til produktion af kosmetik.

Lavt flydepunkt
HT baseolier indeholder næsten ingen voks, hvorfor deres flydeevne ved lave temperaturer er konventionelle olier overlegen.

Hurtig vandudskilning
På grund af den ekstremt lave polaritet udskiller HT olien sig betydeligt hurtigere og lettere fra vand end konventionelle olier.

Se Petro-Canadas produktkatalog her

Klik her for at komme til Petro-Canadas produktvælger